Tornar a la pàgina anterior«

Trobada de la Delegació de la CCC a les Terres de l'Ebre

Imprimir Pujar a dalt

22

Març

2012

L'assistència va ser molt profitosa i vàrem rebre felicitacions per les propostes presentades sobre les nostres activitats. L'Ampolla, mitjançant Adela, serà la seu de la propera Reunió de la Delegació de la CCC a les Terres de l'Ebre.

El passat dijous 22 de març la nostra associació, Adela, va assistir a la assamblea general de la Delegació de la Confederació de Comerç de Catalunya de les Terres de l'Ebre. L'assistència va ser molt profitosa i vàrem rebre felicitacions per les propostes presentades sobre les nostres activitats.

La Delegació de la CCC a les Terres de l’Ebre va celebrar, el passat dijous 22 de març, la seva assemblea general, en la qual van estar presents 27 representants de les 12 associacions comercials amb què compta al territori. Aquesta jornada va servir per conèixer les inquietuds dels associats, així com per donar compte de les diferents accions dutes a terme en els darrers sis mesos i els projectes de futur. Entre aquests projectes, destaca l’organització de la Nit del Comerç a les Terres de l’Ebre, cita que comptarà amb el nomenament del president honorífic de la Confederació de Comerç de les Terres de l’Ebre. Igualment, durant l’assemblea, es va fer oficial l’adhesió de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ascó a l’entitat.

Més informació: http://www.confecom.cat/noticies/?p=1528
Imprimir Pujar a dalt