Tornar a la pàgina anterior«

Serveis Plus. cat

Imprimir Pujar a dalt

10

Maig

2012

Em poso en contacte amb tu per tal d’informar-te que l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla ha col•laborat recentment amb la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) per tal d’ampliar el portafoli de serveis que ofereix el ServeisPlus...

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla ha col·laborat recentment amb la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) per tal d’ampliar el portafoli de serveis que ofereix el ServeisPlus, departament que engloba tota la oferta de serveis que la CCC ofereix als membres de l’organització amb condicions avantatjoses.

La CCC gràcies a la seva posició d’organització que aplega al comerç català, pot aconseguir uns preus i condicions molt avantatjosos per als associats i els posa a la disposició de les entitats membres per mitjà del ServeisPlus. Com sabeu ADELA està integrada en la CCC i els socis teniu accés a tots el ventall de serveis.

Des d’aquí us animo a visitar el web www.serveisplus.cat on trobareu informació actualitzada de tots els serveis i condicions avantatjoses que disposa el ServeiPlus, o a posar-vos en contacte per mitjà del correu electrònic serveisplus@confecom.cat o del telèfon 93 491 06 06, on us informaran de totes les ofertes que disposen.

Més informació: http://www.serveisplus.cat/

Informació addicional en PDF

nou-diptic-juliol-2012-serveisplus.pdf nou-diptic-juliol-2012-serveisplus.pdf


Imprimir Pujar a dalt