Tornar a la pàgina anterior«

Pràctiques no laborals

Imprimir Pujar a dalt

16

Maig

2012

Des de l'Àrea de Serveis a l'Empresa, dintre del compromís adquirit de mantenir-los informats dels ajuts, recursos i serveis d’interès per a les empreses, posem en el seu coneixement que s'ha implementat el procediment de sol·licitud de pràctiques.

Des de l'Àrea de Serveis a l'Empresa, dintre del compromís adquirit de mantenir-los informats dels ajuts, recursos i serveis d’interès per a les empreses, posem en el seu coneixement que s'ha implementat el procediment de sol·licitud de les Pràctiques No Laborals per a les empreses. Aquestes pràctiques estan regulades a nivell estatal pel Reial Decret 1543/2011 de 31 d’octubre.

Les pràctiques tenen com a objectiu facilitar l’assoliment d’experiència laboral per part de persones joves d’entre 18 i 25 anys, desocupades i inscrites a l’Oficina de Treball, que tinguin determinades qualificacions.

Les empreses podran rebre una compensació econòmica si contracten a la persona beneficiària en finalitzar el període de pràctiques.

S'adjunta un document amb una petita presentació explicativa.

En el següent enllaç trobareu tota la informació així com el procediment de tramitació:

Més informació: http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/empreses/orient_contractacio/Practiques_no_laborals_en_empreses_per_joves

Imprimir Pujar a dalt