Tornar a la pàgina anterior«

Crònica Jornada Nous Negocis

Imprimir Pujar a dalt

16

Març

2012

Varem XALAR ¡¡¡ …. Amb aquesta jornada d’INNOVACIÓ I NOUS NEGOCIS...

CRONICA DE LA JORNADA DE NOUS NEGOCIS

Varem XALAR ¡¡¡ …. Amb aquesta jornada d’INNOVACIÓ I NOUS NEGOCIS.

Eren les 9 del matí, i una barqueta de rem feinejava just davant de l’hotel… lo mar havia decidit no destorbar i en tot cas ser un símbol de serenor … sabia que avui parlaríem d’all.

Lo sol lluïa segur i clar…. I tot junt creava l’entorn privilegiat, per acompanyar unes sessions de treball del màxim nivell.

La lenta arribada dels ponents i dels inscrits, va permetre anar saludant un per un i anar veien les cares d’esforç de fer uns quants kilòmetres per trobar uns col·legues professionals… total per nomes parlar 10 minuts…

De Torredembarra, Sabadell, Calafell, Rubí, El Vendrell, Tortosa, Barcelona, …. Tots amb la mateixa expectativa i dubte : “quin dia tindrem avui?”

Bon dia sorprenent de l’Eduard ( Fato, ensondemá, desprésdemá, XALAR, ... ) i les salutacions de rigor, especialment sensibles per part de Lluis Soler i Francesc Arasa,, ens donen l’entrada del tema mes incomprensible en l’actualitat : El finançament de les empreses.

En Joaquim, en Gregorio, en Pedro i na Rosa, aporten alguns matisos nous, i sobretot la seva pròpia actitud i disposició a ajudar al empresaris a aconseguir crèdits.

Un petit grup d’assistents, ja volia sortir a fer un cafè i veure l’entorn del magnífic passeig marítim.

Al encetar la taula rodona Pesca i Turisme, mes dubtes, dons no mes en Frederic Valls portava un power ....

però quin power ¡¡¡ ..

lliçó magistral i demostració del seu nivell i categoria ... recolzat per en Margalef i en Molina, amb la gran disposició d’en Jordi Brull i les ganes d’en Múria, va quedar palès que la feina esta clara, definida i els actors disposats.

Els oients van arribar tots a la mateixa conclusió:

Tindrem decret, farem via en Pesca i Turisme, i serà un bon motor per la nostre economia.

Un dinar cordial, i una tarda amb nous d’assistència...

Vet aquí que un nou target arriba, quasi tot son cares joves i noves ... es la gent d’internet ¡¡

Amb en Duró brillant i clar d’objectius: hem de crear una taula socioeconòmica amb representació de tots els sectors i direcció de l’URV , i tal vegada amb seu a L’Ampolla.

Amb el llibre d’en Jesús i amb l’Escola d’Emprenedors en la Pesca d’en Frederic , varem tindre una bona sacsejada de la nostre motivació.

Els casos d’èxit a Internet, amb en Jordi, en Jaume i na Vanessa, varen continuar la motivació per emprendre .... però va sortir un núvol

Era lo NUBOL de GOOGLE .. la brillant ponència d’en Raúl i el llenguatge simple i tremendament proper d’en Manuel ens van endinsar a les grans possibilitats de fer negocis on line.

Ningú va acabar la jornada amb dubtes de les aptituds i actituds de tots els presents.. sabem, podem i volem fer NOUS NEGOCIS... i això si es un èxit. ¡¡

EDUARD

Més informació: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003473132039
Imprimir Pujar a dalt