Tornar a la pàgina anterior«

Col·labora amb la Marató TV3 - LLUITA PER LA FAM -

Imprimir Pujar a dalt

27

Maig

2012

Col·laboració de Confederació de Comerç de Catalunya amb la Marató de TV3 - LLUITEM PER LA FAM- del proper 27 de maig de 2012

Fundació Marató TV3 - Botiguers pel país: 2100 0555 30 0202064831

Un comerç solidari

Davant la greu situació de pobresa i de risc d’exclusió social que actualment pateixen milers de ciutadans a causa de la crisi, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3 realitzaran el pròxim 27 de maig la Marató per la pobresa, una acció excepcional que té com a objectiu recaptar fons que es destinaran a finançar projectes de les entitats que hi treballen.

Conscient de les problemàtiques socials i de la important tasca que el comerç de proximitat duu a terme per la cohesió social i per ajudar els col·lectius més necessitats, la CCC compta amb un departament dedicat a la responsabilitat social corporativa per fomentar i posar en valor aquestes accions i fer-les més visibles. És justament per aquest motiu que la CCC ha volgut sumar-se a la convocatòria. Durant aquests dies esteu rebent a les vostres seus el cartell de la Marató. Des d’aquí us voldria demanar la vostra ajuda per tal que tots plegats fem difusió de la cita solidària arreu de Catalunya. Així mateix, també rebreu una butlleta amb un número de compte per si voleu fer les vostres aportacions al compte de la Marató. Com podreu llegir a continuació, per tal de portar-la a terme, hem comptat amb el suport del Gremi de la Indústria i Comunicació Gràfica i de l’empresa de missatgeria MRW. Aprofito aquest editorial per agrair als seus responsables la seva ajuda, ja que sense ells no hauria estat possible tirar endavant aquesta col·laboració.

També vull donar les gràcies a la Federació Catalana de Pastisseria, que amb la seva xocolatina solidària ha demostrat que el comerç està sempre disposat a ajudar en tot el que faci falta pels ciutadans. I, com no podia ser d’una altra manera, també vull donar les gràcies des d’aquí a l’Agrupament de Botiguers de Catalunya, al Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, a les federacions comarcals i delegacions de la CCC a Lleida, a Girona, a l’Anoia, al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, així com a la Fundació Barcelona Comerç, a l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i a l’Associació de Mercats Municipals de Catalunya, entre d’altres, per sumar-se i adherir-se a la campanya.

Pere Llorens
President de la CCC

Més informació: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4080190

Informació addicional en PDF

ccc-113-np-col-laboracio-amb-marat--tv3.pdf ccc-113-np-col-laboracio-amb-marat--tv3.pdf


Imprimir Pujar a dalt