Tornar a la pàgina anterior«

Activitats 2016

Imprimir Pujar a dalt

05

Desembre

2015

Durant tot l'any, des d'ADELA, es realitzen activitats per tal que totes les persones se'n puguin veure beneficiades, tant els venedors com els clients.

Les activitats programades des d’ADELA fins al moment són:

Resum de les dates i les activitats:

Febrer: Del 8 al 14 de febrer Adela in Love.

Maig: dia 8. 11h a 15h Botigues al carrer diada de l’ostra

Juny: 3, 4 i 5 de juny Fira GastroAdela.com

Del 20 al 26 de juny Coca amb premi

Juliol: 23 de juliol Desfilada de Moda

Agost 6 d’agost Botigues nit màgica

14 d’agost Botigues Mare de Déu d’agost

Novembre 25 i 26 de novembre Black Friday

Desembre 3-8, 10 i 11, 17 i 18 Ruta de la Tapa de l’ostra ** 17 entrega del premi millor Tapa

6/12/16 al 06/01/17 Campanya de Nadal

10 i 11 desembre Fira NadelA

1) ADELA in LOVE. Per tal de promoure i incentivar la venda local, entre els dies 8 i 14 de febrer, tots els comerços d’ADELA que vulguin participar, tindran a la seva disposició una capsa on dipositar els vals de compra (amb el nom i el telèfon dels clients/es) que sobrepassin els 10 euros de compra. El dia 16 de febrer, es farà el sorteig dels premis corresponents a: 1r premi Un cap de Setmana a Catí & circuit spa, 2n i 3r: 1 sopar per a dues persones i 4t, 5è i 6è: 1 pastís dels enamorats.

2) Botigues al carrer. Aquesta activitat consisteix en que tots els associats/es que vulguin, poden apropar el seu comerç al lloc de concentració de l’activitat Botigues al carrer. La finalitat d’aquestes és per una part, donar a conèixer el producte i/o servei, i per l’altra poder aprofitar el moment per realitzar la venda dels mateixos. Aquest any s’incrementaran en quantitat els dies de botigues al carrer i coincidiran, alguns, en activitats de gran afluència turística a la població.

Dates de botigues al carrer

  • Maig: 08/05/16 Diumenge Diada de l’ostra 11h a 15h
  • Agost 06/08/16 Dissabte Nit Màgica 19h a 02
  • 14/08/16 Diumenge Mare de Déu d’agost 18h a 12h

3) Fira GastroAdela.com. El primer cap de setmana de juny, del 3 al 5, volem portar a terme una fira gastronòmica i comercial que reuneixi productes de les Terres de l’Ebre. Es realitzarà a la zona del Carrer Vista Alegre i a la terrassa de la Confraria de Pescadors.

4) Coca amb premi. Les festes de Sant Joan són el nostre patrimoni més valuós. Una de les gastronomies més típiques i delicioses d’aquests dies, és la tradicional Coca de Sant Joan. Per tal de fomentar la compra local d’aquest producte, ADELA facilitarà uns vals de regal valorats una quantitat econòmica (o un regal, a determinar) als establiments associats que fabriquin aquesta coca. Aquesta activitat es realitzarà entre els dies 20 i 26 de juny del 2016.

5) Desfilada de Moda.Aquesta és una de les activitats més desitjades de l’estiu a l’Ampolla. És una nit on els nostres comercials poden lluir a sobre la passarel·la la seva millor col·lecció; ja sigui de roba interior, roba cocktail, casual, esport, amb arrels eivissenques o fins i tot roba i complements per a la llar. La imaginació, creativitat i ganes de participar-hi, omplen cada any un escenari màgic i idíl·lic com és el Port Pesquer de l’Ampolla. Aquest anys es realitzarà el dissabte 23 de juliol de les 11 a la 1h.

6) Black Friday. El darrer cap de setmana de novembre, i aprofitant la inèrcia mundial d’aquesta activitat, es realitzarà algun tipus de reforç comercial per aquestes dates.

7) II Ruta de la tapa de l’ostra de l’Ampolla. Durant els primers caps de setmana de desembre, aprofitant que l’ostra de l’Ampolla es troba en les seves millors condicions culinàries, es durà a terme la segona edició de la ruta de la tapa de l’ostra. Es comptarà amb la col·laboració d’espònsors per facilitar el sorteig i entrega d’obsequis, per una part, als clients que presentin el seu passaport de la tapa, i per l’altra, a la millor tapa. Les dates previstes per a aquesta activitat són els dies 3-8, 10 i 11, 17 i 18 de desembre, el dissabte 17 es faria entrega del reconeixement a la millor Tapa.

8) Cursos Formatius.La formació és una eina imprescindible per a qualsevol negoci, és símbol de qualitat professional per aquest motiu, des d’ADELA es fomenta l’aprenentatge. Es realitzarà un estudi d’allò més demandat pels associats i s’intentaran implementar diversos cursos formatius durant l’any. Aquests poden estar relacionats amb idiomes, informàtica, hoteleria o qualsevol altra aportació que ens puguin fer arribar.

9) Fira NadelA. En les dates properes al Nadal, organitzarem la segona fira Nadela. Aquesta activitat no només és comercial, les botigues surten al carrer a oferir els seus productes típics d’aquestes dates, sinó que, a més a més, és cultural, social i infantil. Aplega activitats destinades als més petits, i també al públic en general, que vulgui fer les seves compres nadalenques i distreure’s un xic amb l’ambient de les activitats que se’ls organitza. També es col·labora amb la Marató de TV3 o qualsevol altra causa social que es consideri oportú.

10) Campanya de Nadal. ADELA com cada any organitza la campanya de Nadal on facilita als seus socis/es una quantitat de butlletes que s’han de repartir de forma gratuïta entre els seus clients/es. Aquests entren en el sorteig del Reis i tenen la possibilitat de guanyar fins a mil euros amb vals de compra per als establiments associats a l’entitat.

ADELA és una associació receptiva què sempre escolta les peticions dels seus associats/es pel què, si es rep alguna idea que es consideri oportuna tirar endavant, així ho realitzarà i intentarà ajuntar sota aquests paràmetres el pressupost anual destinat a realitzar les activitats aquí descrites.

** Les dates o les activitats es poden veure modificades segons les necessitats dels socis/es i de l’organització.

Informació addicional en PDF

presentacio-activitats-2016.pdf presentacio-activitats-2016.pdf


Imprimir Pujar a dalt